header

Divendres, 11 març 2016 11:08

Mercè Arànega a la ZER Ribera d'Ebre Nord

Publicat per 

Una bona colla de nens i mestres fantàstics!!!

Per realitzar la trobada es van agrupar tres escoles, els nens del poble de Garcia, els nens de la Torre de l’Espanyol  i els nens de Vinebre. La meva visita es va realitzar a l’escola Les Eres de Vinebre.

Quan ja falta poc per arribar la carretera passa entre vinyes, muntanyes i boscos, el riu Ebre esplèndid dona la benvinguda i és el senyal que ja he arribat a Vinebre.

L’escola està situada dalt de tot del poble i gaudeix de bones vistes.

Els nens i mestres m’esperaven al pati esmorzant. La meva arribada va estar plena de petons i abraçades, xocolata i coca, més petons i abraçades i cafè i suc de taronja i encara mes abraçades i petons!

Uns murals magnífics fets pels nens decoraven les parets de l’aula on vàrem fer les xerrades. I dic xerrades perquè es van fer tres grups per tal que tots els nens poguessin participar.

Els contes, la lectura, l’entusiasme, la participació, les preguntes, l’expectació, les rialles i la complicitat van ser presents i això va ser la clau perquè la trobada resultés molt gratificant.

La signatura de llibres va ser la cloenda, tots els nens en tenien un,  per tant la cua i la impaciència van acabar d’omplir d’emocions la nostra trobada.

Només puc dir: gràcies per deixar-me participar del vostre entusiasme!!

Mercè Arànega

 

fades optmural 1  opt

 

 

Llegit 547 vegades Darrera modificació el Divendres, 11 març 2016 11:46

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar