header

Dimarts, 29 març 2016 09:45

Salvador Comelles, l'home del sac d'històries, per Anna Sanegre de l'escola Can Serra de Barberà del Vallès

Publicat per 

“Hi havia una vegada un nen que es deia Salvador. A en Salvador, des de ben petit el que més li agradava era jugar amb les lletres i les paraules.

Feia lletres de colors i les ajuntava del dret i de l’inrevés. Li sortien paraules divertides. Algunes no volien dir res, però feien sons alegres i estranys. Quan les deia, algunes petaven fort, d’altres eren dolces com núvols de sucre. Algunes feien pessigolles a la llengua i d’altres semblaven els roncs d’un gegant.

Tant va jugar el Salvador amb les paraules que quan va ser gran, és clar, va voler ser escriptor…”

Aquest és el començament del conte que els nens i nenes de Primer li han regalat a en Salvador Comelles, l’escriptor que avui ens ha visitat.

Tothom estava molt impacient i emocionat amb aquesta visita i avui finalment hem pogut compartir una estona amb ell i li hem pogut fer moltíssimes preguntes de coses relacionades amb l’ofici d’escriptor i amb els seus llibres.

Ell, no només ha respost pacientment a totes les preguntes que li fèiem, sinó que, a més, ens ha llegit endevinalles i poemes i també ens ha fet preguntes i així, tot parlant, ens hem anat coneixent i  hem entès com és que els seus llibres ens agraden tant. Hem descobert una persona alegre, carinyosa, que estima els animals i la natura, que estima la nostra llengua i que, per damunt de tot, estima els llibres i la lectura.

Avui hem après una mica més, avui potser ens haurem fet una mica més bons lectors. Avui, ha estat un dia important que, segurament, ningú no oblidarà.

A partir d’ara, quan descobrim en un llibre que el nom del seu autor és Salvador Comelles, ja no serà per a nosaltres un llibre qualsevol, serà un llibre molt especial, que segur, segur, voldrem llegir amb moltes ganes.

GRÀCIES SALVADOR PER HAVER-NOS ACOSTAT UNA MICA MÉS AL MÓN DE LA LITERATURA. I NO T’OBLIDIS D’OMPLIR SEMPRE EL TEU SAC, EL SAC DE LES HISTÒRIES…NOSALTRES LES ESTAREM ESPERANT!!

Llegit 677 vegades Darrera modificació el Dimarts, 29 març 2016 10:14

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar