header

Dimecres, 11 maig 2016 00:00

Carles Cano, un autor valencià, a l'Institut Santa Maria d'Eivissa amb Lletres a les Aules!

Publicat per 

Crònica de la visita de Carles Cano a l'IES Santa Maria d'Eivissa publicada al blog de la biblioteca  en data 2 d'abril coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil:

"Això va anar i era" amb Carles Cano

Gràcies al programa Lletres a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes i al Departament de Literatura del nostre centre el dia 12 de febrer prop d'un centenar d'alumnes de 1r d'ESO tingueren la sort de compartir dures hores amb Carles Cano, que donaren molt de si. L'escriptor no només comentà T'he enxampat, Caputxeta!, l'obra de teatre que els alumnes havien llegit durant el segon trimestre, sinó que contà un munt de contes, explicà amb tots els ets i els uts la seva relació amb la literatura, valorà les obres que ha publicat fins ara i ens anticipà la propera, una novel·la per a adults, actualment en curs; i també ens llegí poemes, ens signà llibres,.., i ens deixà un molt bell i dolç record.

Avui, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, celebram així aquesta efemèride, amb contes de pomes, els que ens explicà Carles Cano en la seva visita. Esperam que us agradin tant com a nosaltres. 

 

Llegit 607 vegades Darrera modificació el Dimecres, 11 maig 2016 09:24

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar