header

Dimarts, 07 juny 2016 11:31

Dinosaures a l'Hospitalet!, per Juli Capilla

Publicat per 

La setmana passada vaig estar a l'Hospitalet de Llobregat fent una xerrada-encontre-contacontes-exposició... ben divertida amb els xiquets i les xiquetes de l'Escola Busquets i Punset. La xicalla de 4t de Primària d'aquesta escola catalana em va mostrar que s'havien llegit fil per randa Dinosaures a les Columbretes  i em van dir que els havia agradat molt. Quin goig, xe! Sobretot quan comproves que més enllà de les terres de l'Ebre, nord enllà, ens estimen i valoren: els nens i nenes perquè no tenen prejudicis. I els majors perquè són gent educadíssima i respectuosa, tolerant i constructiva. Vull agrair públicament als mestres de l'Escola Busquets i Punset el tracte rebut, especialment a Olga Martínez Tejero. Besets a tots!

Juli Capilla

Afegim la crònica de l'escola: 

Gràcies a La Institució de les Lletres Catalanes, els nens i les nenes de 4t van tenir l'oportunitat de conèixer en Juli Capilla, l'autor del llibre Dinosaures a les illes Columbretes. Junts, van repassar l'argument, els alumnes li van preguntar sobre els personatges i si tenia previst fer una segona part, ja que el final del llibre ho permet, en Juli els va dir que potser més endavant. 
També van fer-li moltes preguntes, entre les que destaquem: quins són els temes sobre els que li agrada escriure, com li sorgeixen els títols dels llibres  i quin era el seu conte preferit quan era nen. En Juli els va respondre que li agrada escriure sobre temes amb un fons històric, el procés de triar títol pot ser força varitat i el conte que més li agradava era en Pinotxo.
La visita va ser viscuda intensament per tots, gràcies Juli per haver-nos fet passar una tarda inolvidable!
Llegit 641 vegades Darrera modificació el Dimarts, 13 setembre 2016 10:13

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar