header

Dilluns, 13 juny 2016 10:39

Bestioles i bruixes a Cardona, per Gemma Armengol

Publicat per 

Fa uns dies vaig anar fins a Cardona per visitar els alumnes de l’escola Joan de Palà. La Sandra, la directora, em va rebre al costat d’una pissarra que anunciava el meu nom en colors i rodejat de flors. Em vaig sentir una estrella, i no era per menys, atès que tots els alumnes de l’escola havien llegit alguna obra meva.

Gemma Armegol Cardener2Vaig començar amb els petits i mitjans, de P3 fins a tercer. Havien treballat els contes de la marieta Antonieta. Vam organitzar una batalla de tomàquets entre les bestioles del jardí que va acabar amb la marieta tota vermella de dalt a baix! En acabar, em van entregar un punt de llibre molt original pintat amb una carxofa i un petjapapers fet amb una pedra. També em van ensenyar la seva col·lecció particular de bestioles, també fetes amb pedres; com es nota la tradició minera!

A continuació vaig conèixer els alumnes grans, de quart i sisè, i vam xerrar al voltant de la novel·la Cosa de bruixes. Vam compartir experiències; jo els vaig parlar del procés creatiu d’escriure i ells em van explicar què els havia agradat més, quins eren els seus personatges preferits, a què es volien dedicar de grans i com s’havien divertit llegint aquesta novel·la; i jo, satisfeta a més no poder. D’aquest grup també em vaig endur un magnífic clauer fet amb fusta i il·lustracions del llibre fetes per ells. Vam immortalitzar la visita amb una foto amb mestres i alumnes al pati de l’escola, al bell mig de la natura.

Va ser un matí magnífic. Tinc els seus regals al costat de l’ordinador mentre escric i estic convençuda que em serviran d’inspiració per a noves obres.

Moltes gràcies!

Gemma Armengol

Llegit 461 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 juny 2016 10:57

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar