header

Dimecres, 29 juny 2016 11:02

Crònica de la visita de Mercè Escardó publicada al blog de l'Escola Pia de Terrassa

Publicat per 

El dimecres 20 d’abril els alumnes de 2n de primària vàrem passar una tarda entranyable amb l’escriptora Mercè Escardó. L’Escola ha participat en el Programa Lletres a les Aules de la ILC (Institució de les Lletres Catalanes), un programa de foment de la lectura i de promoció de la literatura que permet apropar els escriptors i els alumnes.

Els Missatgers, els Escriptors, els Exploradors i els Escultors hem tingut el privilegi de passar una tarda amb l’escriptora d’alguns dels contes que hem llegit. Hem conegut a la persona que va crear al personatge d’en Jordi que sempre tenia son i el pobre pagès i els seus problemes amb l’hort i a la Marta que no rebia la carta de la seva amiga i tants d’altres personatges i històries que ens fan somiar, sentir, emocionar, recordar,… i sobretot gaudir de la lectura.

La Mercè, a part d’escoltar-nos, parlar amb nosaltres i explicar-nos contes també ens va ensenyar la seva rateta i una part del seu equipatge que no us revelarem. Si teniu ganes de saber-ne més detalls ho haureu de preguntar.

 

Escola Pia de Terrassa

Mercè Escardó Terrassa opt

Llegit 589 vegades Darrera modificació el Dimecres, 29 juny 2016 11:52

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar