header

Dimarts, 31 gener 2017 11:54

Lolita Bosch a l'Institut Montgròs de Sant Pere de Ribes

Publicat per 

Dimecres, 11 de gener, l'escriptora Lolita Bosch va anar a l'Institut Montgròs, de Sant Pere de Ribes, i va xerrar amb els alumnes de 3r d'ESO sobre la seva darrera novel·la, La ràbia, guanyadora del premi Roc Boronat 2016, en què l'autora rememora l'assetjament escolar que va partir durant l'adolescència.

A constinuació reproduïm alguns dels comentaris que els alumnes de l'escola van deixar sobre la visita de l'autora al web del centre:

 "El llibre va ser molt interessant i molt entretingut, jo me'l vaig llegir molt ràpid perquè se'm feia molt difícil esperar per tornar a llegir què passaria en el següent capítol. I la xerrada va ser molt emotiva ja que escoltar a la persona que va escriure la novel·la davant teu explicant-te com de dura va ser la seva adolescència, va ser molt commovedor". (Noelia Valdívia)

- "El llibre capta l’atenció del lector i fa que no puguis parar de llegir-lo fins acabar-lo. Crec que tothom l’hauria de llegir ja que et fa reflexionar i pensar coses que no et planteges cada dia, una d’elles en perquè quan algú pateix assetjament ningú fa res perquè es minimitzi i s’acabi. Vaig aprendre moltes coses a la xerrada i crec que va ser molt interessant i emocionant, ja que no sempre pots tenir l’oportunitat d’escoltar a l’escriptora d’un llibre i parlar amb ella sobre les seves vivències en l’adolescència i com li va marcar aquella etapa". (Anna Ling Pérez)

- "Sense cap mena de dubte una xerrada de les millors. El seu llibre m'ha fet saber la quantitat de coses que passen dia a dia entre els joves, i inclús, en alguna part del llibre m'ha fet sentir angoixa, tristesa al saber totes les coses que són capaços de fer els assetjadors i les víctimes del bullying". (Roger Guirao)

 I aquí us deixem un recull d'imatges sobre la visita enviat pel centre:

Llegit 351 vegades Darrera modificació el Dimarts, 31 gener 2017 12:26

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar