header

Divendres, 03 març 2017 11:56

Visita a l’Escola de FP de Beniarjó per Juli Capilla

Publicat per 

El dia 21 de febrer vaig visitar l’Escola de FP de la Safor, a Beniarjó, amb motiu del programa “Autors a les aules” de la Institució de les Lletres Catalanes. Un programa gràcies al qual els escriptors i les escriptores visitem els centres escolars de parla catalana.

Va ser fantàstic poder explicar-los a les i els alumnes que en un futur seran educadores i educadors una miqueta de poesia –per a infants i adults– i la meua feina com a escriptor i editor de Lletra Impresa. He estat molt a gust amb els i les mestres i amb l’amic Robert Llorca, que també hi treballa.

L’experiència va ser molt engrescadora i productiva ja que, després de la meua exposició, les/els alumnes em van fer un munt de preguntes sobre la creació i la tasca editorial, i el contacte que he tingut amb els alumnes d’Infantil i de Primària.

Un balanç molt positiu

La sessió va ser molt productiva perquè posa en contacte els alumnes amb un autor actual, i amb d’altres escriptors vius que treballen i escriuen en català. Crec que és primordial que els més joves coneguen la literatura que els és pròpia. Una literatura amb una tradició quasi mil·lenària estesa per tot Catalunya, el País Valencià i les Illes, i encara més enllà.

Agraïsc la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i l’amabilitat de les i els mestres de l’Escola de FP de Beniarjó, especialment de Robert Llorca.

 

Llegit 285 vegades Darrera modificació el Divendres, 03 març 2017 13:01

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar