header

Dilluns, 03 abril 2017 15:35

Una visita que és un tresor: l’escola Torres Jonama de Mont-ras, per Anna Manso

Publicat per 

El 14 de març feia un dia de sol espaterrant i tot el que va passar aquell matí va ser igualment brillant. Vaig entrar a l’escola Torres Jonama de Mont-Ras de bon humor i en vaig sortir emocionada i feliç. Perquè va ser una de les visites escolars més boniques i meravelloses que he tingut el plaer de viure. Tant pel treball dels alumnes com el de les mestres, especialment la Paquita Díaz, coordinadora de la biblioteca.

L’escola havia organitzat el mes de l'Anna Manso, els meus llibres els havia llegit TOTA l'escola, tothom sabia qui era l’autora que els anava a visitar. La biblioteca estava decorada fins amb lafeina feta amb els meus llibres. Sí, tot apuntava a que les trobades amb els nens i nenes anirien molt bé. I així va ser.

A les dues sessions, una amb els alumnes de 5è i l’altra amb els de 6è, els nens i nenes em van rebre llegint cites dels meus llibres, com si fossin poemes recitats. Després vam xerrar i xerrar i xerrar. No em va doldre ni gota allargar-ho més del que havíem quedat. Va ser un diàleg bonic, farcit de curiositat i desig de lectura.

I al final, la cirereta: em van oferir el regal més bonic que m'ha fet mai cap escola: L’abecedari de l’Anna, un àlbum dedicat als meus llibres, amb una pàgina per lletra, en la que la que cada lletra estava dedicada a un personatge o concepte dels meus llibres, a m’és d’un dibuix i el títol del llibre. Ah, i amb un missatge, fotos de cada grup i les signatura dels nens. UN TRESOR. I per acabar vaig signar un munt de llibres.

Un matí rodó, diferent i especial. Moltes, moltíssimes gràcies escola Torres Jonama. Gràcies de tot cor.

(Aquí teniu l’entrada que ha escrit l’escola arrel de la meva visita: https://bibliotecamontras.wordpress.com/2017/03/19/anna-manso/)

Anna Manso

 

 

Llegit 266 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 abril 2017 10:11

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar