header

Dimarts, 25 abril 2017 14:35

El CFPA d'Almussafes acull una trobada literària amb l'autora local Mari Carmen Sáez

Publicat per 

Reproduïm a continuació la nota de premsa que va publicar l'Ajuntament d'Amussafes amb motiu de la visita de l'escriptora M. Carmen Sáez a dos centres de la localitat a través del programa "Lletres a les Aules":

La iniciativa forma part del programa “Lletres als Aules 2017”

Almussafes, a 6 de febrer del 2017. La reconeguda escriptora d'Almussafes Mari Carmen Saéz visitarà, els pròxims 9 i 10 de febrer a les 19 i a les 16 hores de la vesprada respectivament, el Centre de Formació de Persones Adultes del municipi. Emmarcada en la campanya ‘Lletres als Aules 2017', l'objectiu d'esta iniciativa és intercanviar impressions sobre la literatura i les obres de la pròpia autora amb els alumnes de l'escola.

La Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat catalana ha patrocinat una proposta cultural que recorrerà els centres educatius i formatius per a familiaritzar els estudiants amb la literatura. En este cas, el CFPA d'Almussafes celebrarà, el dijous i el divendres que ve a la vesprada, una reunió amb l'escriptora, actriu i poeta local. En estes sessions els participants podran compartir opinions sobre el ric univers literari i acostar-se, a més, a l'extensa bibliografia d'esta polifacètica almussafenya.

Mari Carmen Saez, que també ha participat en l'IES de Benaguasil per a donar a conéixer alguns dels seus llibres als jóvens, ha publicat recentment un conte infantil que consciencia sobre la violència masclista, Els gallinetes de dol. Entre les obres d'esta autora, que a més dirigix el club poètic local Argila de l'Aire, destaquen Les habitacions secretes, El costum dels crepuscles, La remor del vent, Unes sabatilles de Jaragua, Parla'm com a pluja, Carla i el circ dels cacauets i L'arbre de la vida.

 

Maria José Girona Garcerán

Departament de Comunicació

 

Altres notícies relacionades: Mari Carmen Sáez a l'IES de Benaguasil

Llegit 91 vegades Darrera modificació el Dimarts, 25 abril 2017 13:29

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar