header

Dijous, 04 maig 2017 10:55

D'excursió amb les bestioles del jardí a l'escola Sant Miquel d'Aiguamúrcia, per Gemma Armengol

Publicat per 

marieta antonietaA finals d’abril, les Bestioles del Jardí i jo vam anar d'excursió fins al Pla de Manlleu, a l’Alt Camp. El camí per arribar al poble s’enfila fent giragonses per la serra del Montmell. Durant el trajecte, les Bestioles comentaven el que veien per la finestra: mireu quines muntanyes tan grans!, va assenyalar amb una de les potes el Ferran, l'insecte pal; quins arbres més verds!, va observar l'escarabat Bernat amb els ulls com unes taronges; quantes vinyes!, la libèl·lula Elisabet aplaudia entusiasmada. La marieta Antonieta tenia un ull al paisatge i l'altre al mapa per anar-me guiant: tot recte i a l'esquerra. En arribar a l'escola, ens van rebre amb els braços oberts, vam prendre cafè i ens van ensenyar les aules, totes molt acolorides.

Un cop les Bestioles es van col·locar dins el kamishibai per fer l'activitat, de seguida van entrar els alumnes, els quals van demostrar tenir un gran coneixement de la marieta Antonieta i les seves aventures. I ens va anar molt bé, atès que teníem un conte entre mans que no sabíem com acabar i necessitàvem les idees dels nens i nenes de l'escola Sant Miquel per sortir del tràngol. Després de donar-hi unes quantes voltes, els alumnes d'infantil i primer van decidir que les Bestioles fessin un pícnic i, en un tres i no res, en vam organitzar un de ben esplèndid. A la sessió amb els de segon i tercer, vam acabar el conte preparant una expedició per anar tots plegats cap al Jardí de les Bestioles, uns caminant, uns volant i l'Antonieta enfilada dins la cistella lligada als globus i plena de regals.

Va resultar una tarda magnífica, les Bestioles i jo vam marxar carregades d'estimació i de molt bones idees per a un grapat de futurs contes. Moltes gràcies!

 

Gemma Armengol

Llegit 201 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 juliol 2017 12:43

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar