header

Dijous, 18 maig 2017 15:41

Noemi Bagés al col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona

Publicat per 

rereTrucar al timbre d’aquesta escola, sota l’arcada modernista de la gran façana, sempre em transporta a la infància i adolescència, a tots els anys que, dia rere dia, feia el mateix trajecte per anar a aprendre tantes coses de tantes persones.

Aquest cop, no va ser diferent. És molt especial per a mi trobar-me amb nois i noies que omplen les aules en què un dia vaig seure jo, i compartir-hi una estona agradabilíssima parlant de literatura en general, de la lectura, i del llibre Rere el mur, que era el que havien llegit.

Estic segura que a cap de les persones que llegiu aquesta crònica us costarà d’imaginar com és d’especial per a mi ser convidada a conèixer el seu actual alumnat per la professora que la va animar a intentar acomplir una idea tan aparentment inassolible aleshores com la de ser escriptora i, a més, poder-ho explicar.

Aquella tarda acabàvem d’estrenar la primavera. Era l’última hora de classe de la jornada i sospitava que els assistents podien estar més aviat cansats. Sempre és difícil, un públic que està més pendent de sortir de l’edifici que del que està passat a dintre. Però van escoltar-me amb atenció, i van fer-me preguntes ben interessants.

Com si el rellotge hagués deixat de marcar el temps, ens vam allargar una mica, perquè tots volien endur-se el record de la signatura del llibre.

Noemi Bagés

 

 

Llegit 135 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar