header

Dijous, 22 juny 2017 15:54

Eulàlia Canal parla de la feina d’escriptora amb els alumnes de 5è de Sant Vicenç dels Horts

Publicat per 

Aquest és el tercer any que la Institució de les Lletres Catalanes col·labora amb el Servei Educatiu del Baix Llobregat-6 fent possible la trobada d'un autor amb alumnes de les escoles de Sant Vicenç dels Horts. Aquest curs ha estat el torn de l'Eulàlia Canal. 

Reproduïm a continuació la crònica publicada al web del Servei Educatiu del Baix Llobregat-6 en què ens expliquen com es va desenvolupar la trobada:

Durant el curs 2016-2017, els alumnes de 5è de totes les escoles de Sant Vicenç dels Horts han llegit la novel·la d’Eulàlia CanalUn petó de mandarina

Aquesta activitat de lectura s’emmarca dins el Projecte d’Àmbit Comunitari d’Impuls a la Lectura que coordina el Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i compta amb col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Al llarg de l’any els lectors han realitzat diverses activitats. Han treballat la conversa literària a partir del mètode Tell me d’Aidan Chambers, han realitzat booktràilers… i finalment s’han trobat amb l’autora per parlar del llibre.

El divendres 12 de maig, al Teatre del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts, 350 alumnes de les escoles Joan Juncadella, La Guàrdia, La Vinyala, Mare de Déu del Rocío, Sant Antoni, Sant Jordi i Sant Josep, dels col·legis La Immaculada i Sant Vicenç i de l’Escola d’Educació Especial Iris van parlar amb l’Eulàlia Canal del llibre i de la feina d’escriptora.

La trobada s’organitza en dues sessions en les quals els alumnes primer li van fer les preguntes que havien preparat i després, a cadascuna de les sessions, dos centres (Sant Antoni i Sant Jordi) van presentar dos booktràilers d’Un petó de mandarina.

Escola Sant Antoni

 

 Podeu veure tots els booktràilers de l’Escola Sant Antoni en aquest enllaç.

Finalment l’autora va escriure una dedicatòria a cadascun dels grups-classe que van participar en la trobada.

IMG 3534

La jornada va ser un èxit gràcies a la implicació de mestres i alumnes i a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i, sobretot de la Institució de les Lletres Catalanes, que facilità la vinguda de l’Eulàlia Canal.

Llegit 382 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar