header

Dimarts, 11 juliol 2017 11:02

Visita a l’escola Salvador Espriu de Granollers Maig 2017, per Txus Fernández i Montolí

Publicat per 

Ja ho va dir el poeta Pere Quart: “Com el Vallès, no hi ha res”. No sé per què em va passar pel cap mentre m’apropava a l’escola Salvador Espriu amb el cotxe. Hi vaig des de fa un munt d’anys, i em sento com a casa. A més, conec la forma de fer dels mestres i sé que els nens han treballat molt bé el meu conte, en aquest cas L’Osvald l’elefant musical.

Enguany, m’esperava una sorpresa ben especial. Hi havia un càmera de VOTV (Vallès Oriental TV) què em va preguntar si podia gravar les xerrades i després fer-me una petita entrevista (no havien pogut contactar amb mi). Per descomptat li vaig dir que sí.

Els que no estaven gens sorpresos eren els alumnes de segon de primària i les seves mestres. Havien preparat una fantàstica sessió de periodisme!. Tal qual; els nens tenien diferents rols: els reporters, els que escrivien les respostes i els fotògrafs. Tot estava perfectament planificat, i per tant les dues xerrades van anar d’allò més bé.

I gràcies a VOTV us puc deixar l’enllaç d’un reportatge molt ben fet. Dins la seva programació, Vallès Oriental TV fa una recerca, a tota la comarca, de les diferents formes d’educar i ensenyar als infants. És el programa “El Vallès educa” i anaven a veure com des de l’escola es pot fer una bona feina  del foment de la lectura.

 

Com no, vaig marxar contenta cap a casa!

Llegit 509 vegades Darrera modificació el Divendres, 21 juliol 2017 10:44

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar