header

Divendres, 02 març 2018 14:21

Cinta Arasa i el seu llibre viatgen a l'Alt Penedès

Publicat per 

L’autora de  Les fades són calbes va gaudir amb els més petits d’una trobada molt especial. 

Hi ha llibres per aprendre, uns que ajuden, altres que et fan gaudir, però per les cares dels més petits després de la trobada amb la Cinta, podríem dir que la seva obra Les fades són calbes esdevé un còctel de tots aquests trets anteriors. Amb ella aprens, t'ajuda i gaudeixes.

Tocava agafar el tren, la Cinta ens envia una foto dient-nos que està nerviosa, que té moltes ganes de trobar-se amb l'alumnat i que sempre que hi participa acaba aprenent dels nens i nenes. Avui visitava el poble de Torrelavit, a l'Alt Penedès, un poble petitó, encantador, ubicat entre vinyes. En arribar a l'escola, construïda als anys 20, veus com hi ha paisatges que inspiren pau i tranquil·litat. Havien vingut uns 70 nens al teatre de l'escola, d'entre 6 i 11 anys, que envoltaven la nostra autora. En altre context, s'haguera sentit atrapada, però veia com només rebia somriures dolços de persones interessades en ella i en la seva obra.

lesfadessóncalbes

La trobada, organitzada per la Institució de Lletres Catalanes en el marc del cicle d’Autors a les aules, va començar de la millor forma possible, una entrevista inicial va fer que l’autora estigués a casa seva: com escriu, què escriu, per què va començar a escriure Les fades són calbes i moltes altres d’una alta qualitat. La Cinta va treure la seva maleta màgica, on desa totes les eines físiques per crear els llibres i d’altres abstractes, com la imaginació, que tothom tenim a dintre i que només hem de treballar. 

Gràcies Cinta! 

(Crònica publicada al web jollibre relativa a la visita de l'escriptora Cinta Arasa a través del programa Lletres a les Aules)

Escola Ràfols de Torrelavit

Llegit 84 vegades Darrera modificació el Divendres, 02 març 2018 14:59

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar