header

Dimarts, 06 març 2018 11:09

L’escriptor Manel Joan Arinyó visita l’IES Vilaplana

Publicat per 

El passat 14 de febrer, l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Josep Vilaplana va poder gaudir de la visita de l’escriptor valencià Manel Joan i Arinyó. Els va oferir una xarrada sobre una novel·la que havien llegit prèviament, El cas Peníscola, obra ambientada a la nostra comarca. Després que el novel·lista expliqués alguna de les claus de l’obra, es va obrir un temps de col·loqui en el qual els i les nostres alumnes van poder preguntar-li aspectes més concrets que els encuriosien, tant sobre la novel·la com sobre l’ofici d’escriure en general. Finalment, qui volia va poder endur-se l’exemplar signat per Joan i Arinyó.

Aquesta conferència-col·loqui va ser una activitat organitzada pel departament de Valencià de l’IES Josep Vilaplana, emmarcada dins del programa Autors a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes. Ja fa quatre anys que s’organitza aquest encontre de l’alumnat amb un escriptor del qual han llegit el llibre, i resulta molt enriquidor per als joves lectors.

Manel Joan i Arinyó és un poeta i narrador de Cullera, amb una extensa obra publicada tant per al públic juvenil com per al general. Les nits perfumades, El cas Torreforta, Contra sentit, Fem un trio o 10.193 Escuma de mar són alguna de les seues novel·les més reconegudes. La novel·la detectivesca El cas Peníscola va obtenir el 29è Premi de Narrativa Vila de Puçol, i ha estat publicada per Onada Edicions.

Diari del Maestrat

Llegit 77 vegades Darrera modificació el Dimarts, 06 març 2018 11:35

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar