header

Dimarts, 05 juny 2018 09:16

Trobada amb lectors de Xala, va! de l’institut Torrent dels Alous i l’escola La Serreta, de Rubí, per Anna Fité

Publicat per 

xalaCompartir una estona a l’aula amb lectors d’una novel·la que he escrit és per a mi un dels regals afegits que comporta publicar-la. És estimulant notar que valoren la nostra feina i veure que els interessa el nostre procés de creació. De vegades et fan sentir fins i tot especial, ja que més d’un et confessa que és la primera vegada que veu una escriptora ‘en directe’ :) Tan de bo poguéssim arribar a totes les escoles, oi?

Aquest any, gràcies al programa Lletres a les Aules, he tornat a l’escola La Serreta de Rubí, per parlar de Xala,va!. Allà he retrobat un equip de mestres molt motivat per compartir i transmetre el gust-plaer-necessitat de la lectura. I això és nota després en l’actitud i les aportacions dels alumnes i es concreta en una sessió molt enriquidora per les dues bandes. 

Una setmana més tard vaig tornar a Rubí per compartir punts de vista sobre Xala, va! amb alumnes de 1er d’ESO de l’Institut Torrent dels Alous. Vam fer dues sessions a la biblioteca municipal i va haver-hi molta sintonia i empatia; val a dir que això es fàcil que passi amb preadoleslents quan parlem de Xala,va!, perquè s’identifiquen molt amb les seves trames, però és també perquè portaven preguntes interessants. Per exemple: Quins aspectes essencials ha de tenir una novel·la per a que sigui bona?

Desitjo per a tots ells que el destí els escrigui una trama personal plena de bons arguments i personatges interessants. I, sobretot, que xalin a tope amb la música i la vida!

Anna Fité

 

Llegit 361 vegades Darrera modificació el Divendres, 08 juny 2018 10:22

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar