header

Dimarts, 28 gener 2014 14:15

Iniciem la temporada de Lletres a les Aules a Palafolls!

Publicat per 

A la Institució de les Lletres Catalanes estem de celebració i ho volem compartir amb tots vosaltres!

Inaugurem l'activitat de Lletres a les Aules 2014 amb la visita que l'autor Toni Sala va fer a l'Institut Font de Ferro, de Palafolls, el passat 9 de gener. 

I ho fem amb una doble estrena; del nom del programa, Lletres a les Aules (antic Itineraris de Lectura), i d'aquest blog en què us anirem explicant les visites que els nostres autors van fent pels centres educatius d'arreu del territori. Molts d'ells ens explicaven les meravelles que anaven trobant per les escoles i la feinada que feien professors i alumnes. Era una llàstima no recollir-ho i deixar que es quedés dins les parets de cada escola, centre de recursos, biblioteca...

Ara tenim aquest blog que serà la nostra finestra al món educatiu i l'altaveu per fer-nos-en ressó.

Ens fa una especial il·lusió començar temporada amb l'Institut Font de Ferro. Un dels seus professors, Pitu Hernàndez, és un dels components de l'Associació ALA (Associació de Literatura Activa) i l'artífex de programes com Poesia als barracons. En aquest enllaç trobareu el programa de totes les edicions fetes fins ara i interessants vídeos de poetes com Enric Casasses, PereJaume, Albert Roig, Josep Pedrals, Dolors Miquel, entre d'altres.

Els alumnes de 1r de batxillerat de l'Institut Font de Ferro van poder comentar amb Toni Sala la lectura que havien fet sobre Tirant lo Blanc en la seva adaptació al català modern feta per l'autor. El professor Pitu Henràndez explica que el llibre Notes sobre literatura del qual Toni Sala també n'és l'autor permet aprofundir en molts dels temes i autors del programa de literatura de 4t d'ESO i batxillerat.

Toni Sala també va oferir al seu auditori, i en primícia, la lectura del començament de la seva propera novel·la, Els nois, de l'Altra Editorial.  

ALTRE 

 

Llegit 3585 vegades Darrera modificació el Dijous, 05 juny 2014 11:14

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar