header

Dimarts, 04 febrer 2014 16:58

Núria Martí Constans al CNL de la Bisbal

Publicat per 

Seguim amb Lletres a les Aules!

A continuació reproduïm la notícia, publicada al web de l'Ajuntament de La Bisbal, de la visita de Núria Martí Constans, que ens ha fet arribar la Maria Dolors Figueras, del Centre de Normalització Lingüística de la Bisbal:

"Alumnes de cursos bàsics i intermedis de català i participants al Voluntariat per la llengua van poder escoltar ahir dimecres 22 de gener les explicacions de l'escriptora gironina Núria Martí a les Escoles Velles. Núria Martí va fer un repàs a la seva producció literària, començant per Hores prohibides fins a la seva darrera creació dins del camp de la lectura fàcil, L'artista nu, que encara no ha sortit a la venda. Va parlar del procés creatiu i també de les característiques de les obres de lectura fàcil, de les quals n'ha escrit quatre: Les mateixes estrelles, Trampa de foc, Set dies al llac i la ja esmentada L'artista nu. Els seus dos llibres de contes, Naturalesa humana i Un excés de felicitat, també van ser comentats i presentats al públic assistent.

La gran virtut de Núria Martí és la capacitat de transmetre al públic l'entusiasme i l'emoció del procés creatiu i la lectura. Això va facilitar que s'obrís un torn de preguntes molt interessant en el qual els alumnes van compartir amb ella experiències, interessos sobre la lectura i dubtes sobre el món literari. 

Aquesta vetllada va ser possible gràcies al programa Itineraris de Lectura de la Institució de les Lletres Catalanes".

Núria Martí

Núria Martí durant la xerrada

Llegit 3684 vegades Darrera modificació el Dijous, 05 juny 2014 11:08

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar