header

Dimecres, 11 juny 2014 13:27

La visita de Jaume Copons a l'escola IPSE de Barcelona explicada per dues alumnes de 5è

Publicat per 

Clara Barrantes i Anna Pineda, de l'escola IPSE de Barcelona, ens expliquen les seves impressions de la visita de Jaume Copons al centre:

VE L'ESCRIPTOR JAUME COPONS

Clara Barrantes"El divendres, set de març, va venir a l’escola IPSE l’escriptor de La Mà Negra, en Jaume Copons.

Els nens i nenes de 5è de PRI, quan van arribar a classe es van preparar per rebre’l. Anàvem amb les nostres llibretes i unes preguntes per contestar. Al principi ens va explicar coses sobre ell, com era la seva escola, què volia ser ell de petit, com es va dedicar a ser escriptor, etc. Tot seguit arribaren les preguntes. Un li preguntava sobre els llibres que havia fet, l’altre sobre la seva vida social i l’altre sobre el llibre que ens havíem llegit. Va haver un munt de preguntes divertides, emocionants, interessants, etc.

També ens va recomanar llibres de l’escriptor Roald Dahl com Matilda, Les bruixes, Charlie i la fàbrica de xocolata.

Al final ens va agrair haver vingut i després es va acomiadar".

Clara Barrantes, 5è B

 

 "Divendres 7 de març els nens i les nenes de 5è hem assistit a una xerrada amb Jaume Copons, l’ autor del llibre  La Mà Negra. Llibre que ja ens havíem llegit abans amb molt d’interès. El llibre tractava d’un nen que es mudava a un lloc anomenat Galerna, i amb els seus nous amics descobreix un misteri, la mà negra ( mans estampades per parets i miralls de lavabo de color negre i amb missatges). En Jaume va ser molt agradable i natural amb nosaltres, va respondre totes les preguntes amablement, tot i que exagerava una mica, però ell deia que si ens ho expliqués tot tal i com va passar ens avorriríem i l’hora i mitja que ens visitava se’ns faria eterna . Vam sentir moltes preguntes com ara aquestes:

Anna Pineda

• Has fet o faràs un segon llibre?
• Has esborrat algun llibre del principi al final?
• Què volies ser de gran?
• Com es deia aquella escola tan horrorosa de què parles al llibre?

Ens ho vam passar genial fent de periodistes per un dia, a més a més en Jaume és un escriptor que acostuma a anar sovint a les escoles a parlar una estona amb els nens per tant no ens va negar cap pregunta. A tots ens encantaria repetir–ho."

Anna Pineda, 5è A

Llegit 5395 vegades Darrera modificació el Dimarts, 08 juliol 2014 10:06

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar