header

Dimarts, 08 juliol 2014 14:07

Lletres a les Aules: Alegria Julià participa en el Club de Lectura del CRP de Nou Barris

Publicat per 

El 25 de maig ha tingut lloc, a la Biblioteca Zona Nord, una trobada de 10 escoles de Nou Barris amb l’escriptora Alegria Julià per parlar del seu llibre Contes vPortada_contes_vericals. SY300 erticals que, tal com indica el títol, són uns contes que es  poden llegir en vertical, llegint la primera paraula que dóna inici a cada un dels contes, com si fos un acròstic, o de manera convencional.

Durant el segon i el tercer trimestre del curs els alumnes de les escoles que integren aquest club de lectura -Calderón, Elisenda de Montcada, Ferrer i Guàrdia, Marinada, Mestre Morera, Palma de Mallorca, Prosperitat, Sant Jordi, Splai i Tibidabo- han llegit i treballat el llibre.

Per altra banda, els professors, que formen part del seminari de responsables de biblioteques escolars impulsat pel Centre de Recursos de Nou Barris, han compartit propostes de treball i recursos per comentar l’obra de l’autora a l’aula.

El resultat de tota aquest feina i col·laboració entre mestres i escoles es pot visitar a la pàgina web: https://sites.google.com/site/clublectura2014/home on es pot consultar el material compilat (entrevistes a l’autora, ressenyes sobre els seus llibres, conferències, etc), l’organització de la trobada, i un espai en què cada escola mostra els treballs que els alumnes han fet a partir del recull de contes (acròstics amb el nom de l'escola, murals, dibuixos sobre la història i els personatges dels diferents contes, preguntes a l’autora, etc).

El club de lectura és una activitat organitzada pel CRP de Nou Barris en què hi participen les biblioteques de la zona, cedint l’espai per a la trobada i facilitant el préstec dels llibres, i la ILC, que s’encarrega de proporcionar la visita de l’escriptor seleccionat a través del programa “Lletres a les Aules”.

pizap.com14048208770191

Llegit 3917 vegades Darrera modificació el Dimarts, 15 juliol 2014 14:23

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar