header

Dilluns, 27 octubre 2014 11:20

Lletres a les Aules: Eulàlia Canal a l'escola Barceló i Mata de Palafrugell

Publicat per 

Crònica publicada al blog de la biblioteca escolar Barceló i Matas, de Palafrugell, el 29 d'abril de 2014

Aquest matí hem rebut a la biblioteca de l'escola la visita de l'escriptora Eulàlia Canal, autora del llibre L'arbre de les històries que hem llegit els alumnes de sisè.

El llibre ens ha agradat molt i poder conèixer la seva autora ens feia molt il·lusió.

L'Eulàlia ens ha explicat el procès que ella segueix per escriure i arribar a publicar un llibre. Ens ha parlat de la seva obra en general i de com treballa i es dedica a la seva feina. Després li hem pogut fer preguntes sobre els personatges, la història i el llibre en general.

 

També li hem llegit una carta on recullim les nostres opinions i li fem preguntes que no han quedat resoltes amb la història, així de pasada, li hem demanat si en faria una segona part de L'arbre de les històries.

Per acabar li hem regalat els dibuixos que cadascú ha fet. 

També ens ha dedicat un dels llibres, i la Salma li ha portat el llibre Un petó de mandarina, del qual l'Eulàlia també n'és l'autora, i  li ha fet una dedicatòria.

Aquesta visita ha estat possible gràcies a la sol·licitud que  vam fer a la Institució de les Lletres Catalanes, amb l'activitat anomenada "els autors a les aules", i que finalment ens van concedir.

Donem gràcies a l'ILC i , sobretot , a l'Eulàlia per haver vingut i per fer-nos passar una estona tan agradable. 

FINS AVIAT EULÀLIA!!

Llegit 4741 vegades Darrera modificació el Dilluns, 27 octubre 2014 11:38

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar