header

Dijous, 29 gener 2015 09:00

Lletres a les Aules: Xerrada col·loqui dels alumnes dels cursos de català del CNL de la Bisbal amb l'escriptor i crític literari Vicenç Pagès

Publicat per 

Reproduïm la crònica que des del Consorci de Normalització Lingüística de la Bisbal ens envien de la visita de l'escriptor Vicenç Pagès, el passat 20 de gener, a través del programa Lletres a les Aules:

 

Xerrada col·loqui dels alumnes dels cursos de català amb l'escriptor i crític literari Vicenç Pagès 20/01/2015

Els alumnes dels cursos de català per a adults de la Bisbal i alguns participants al Voluntariat per la llengua van poder compartir el vespre de dimarts amb Vicenç Pagès Jordà, gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes que promociona la visita d'escriptors a les aules. Els alumnes van poder comentar el llibre que havien llegit amb l'autor, a part de parlar de molts altres temes relacionats amb la literatura.

Un repàs per la seva obra va ser el punt d'inici de la xerrada. Vicenç Pagès va anar comentant els seus llibres i, tot seguit, va donar la paraula als alumnes que tenien ganes de comentar aspectes de Carta a la reina d'Anglaterra, l'obra que havien llegit. Però la xerrada va donar encara per a més i es van tocar diversos temes relacionats amb el món de l'escriptura: el procés de creació, el món editorial, la importància de la lectura, els premis literaris, etc.

Un col·loqui molt interessat i molt ben valorat pels assistents.

Llegit 1058 vegades Darrera modificació el Dijous, 29 gener 2015 10:49

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar