header

Dijous, 12 febrer 2015 09:20

Lletres a les Aules. Josep Torrent a l'escola Pla de Dalt d'Olot

Publicat per 

La visita a l’escola Pla de dalt va ser una experiència gratificant. És molt agradable veure dues aules de cinquè ajuntades a la mateixa sala amb cares il·lusionades esperant veure, escoltar i poder preguntar a qui ha escrit un llibre que asseguren que els ha agradat molt.

Les mestres, la Carme i l’Emilia, havien treballat i fet treballar a consciència el llibre i havien despertat en la mainada el fet que darrere el llibre hi ha una persona real que s’ha inventat tot allò i ho ha posat en paraules. Aquest fet quedava palès en el llarg torn de preguntes ―sóc partidari de fer una mínima introducció de poc més de cinc minuts i donar pas al torn de preguntes― que van anar des de com ve la mítica inspiració, els llocs reals on passen les accions, la realitat o ficció dels personatges, fins a interessar-se per com escric i també quins són circuits que segueix el llibre fins arribar als lectors.

Les mestres havien completat el treball sobre el llibre amb una exposició de dibuixos de dracs que havien fet els alumnes i que tenien exposats al passadís.

20130112 Pladedalt olot opt20130112 Pladedalt olot 2 opt

Llegit 1373 vegades Darrera modificació el Dijous, 12 febrer 2015 11:33

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar