header

Dilluns, 16 febrer 2015 09:02

Lletres a les Aules. Isabel Olesti a l'Intitut Ramon de la Torre de Torredembarra

Publicat per 


A continuació reproduïm la crònica de la visita de l'escriptora Isabel Olesti a l'Institut Ramon de la Torre, de Torredembarra, publicada al blog del centre:

L’INS RAMON DE LA TORRE  PARTICIPA EN L’ACTIVITAT AUTORS A LES AULES

AMB ISABEL OLESTI

ILA MUNTANYA DELS SECRETS”

El Departament de Llengua catalana i literatura ha participat en l’activitat AUTORS A LES AULES,  promoguda i patrocinada per la Institució de les Lletres lamuntanyadelsecretsCatalanes. Per aquest motiu, el passat dilluns 26 de gener ens va visitar l’escriptora Isabel Olesti, autora de la novel·la La muntanya dels secrets.

L’activitat va estar adreçada als alumnes de 4t de l’ESO i es va realitzar a la Sala d’actes  de 10 a 11h.

La temàtica del llibre és molt interessant i pot ser abordada des de molts àmbits. Conta la història de la immigració a Catalunya amb al·lusió al barraquisme de Montjuïc. Una història situada en un marc geogràfic proper en el temps i en l’espai que enganxa i vincula els nostres alumnes. Situacions de marginalitat i aplicació de mesures pedagògiques en uns centres educatius ben diferents als nostres. La muntanya dels secrets, un relat ben escrit que, sens dubte, ajuda a reflexionar als nostres alumnes perquè valorarin l’esforç que les generacions passades van fer per subsistir.

 

Llegit 1136 vegades Darrera modificació el Dilluns, 16 febrer 2015 10:29

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar