header

Dimecres, 18 febrer 2015 11:58

Lletres a les Aules. Gemma Pasqual a l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa

Publicat per 

Repoduïm la crònica publicada al blog de l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa:

Divendres 23 de gener, ens va visitar l’escriptora Gemma Pasqual, autora, entre d'altres de les novel·les de Marina i Llàgrimes sobre Bagdad, dues novel·les que ha llegit l'alumnat de 1r i 3r d'ESO.

Abans del pati es va trobar amb l'alumnat de 1r d'ESO a les instal·lacions de l'institut a Sant Llàtzer, amb qui va compartir la lectura de Marina, una novel·la colpidora que denuncia el racisme i la xenofòbia.

grup

Més tard, Gemma Pasqual es va desplaçar a les instal·lacions de l'institut a l'edifici Betània i allí es va trobar amb l'alumnat de 3r d'ESO que ha llegit Llàgrimes sobre Bagdad i que ja coneixien a Gemma d'altres ocasions. Com a primícia va anunciar la imminent publicació d'una segona part de la novel·la Xènia, tens un WhatsApp, una novel·la que molts alumnes ja han llegit. 

20150123 cristofoldespuig tortosa3

 

Les xarrades, gràcies a la simpatia de l'autora van ser molt amenes i disteses, amb la participació activa dels assistents que no van parar de fer preguntes.


I tot això gràcies al programa de foment de la lectura i de promoció de la literatura Lletres a les Aules, de la Institució de les Lletres Catalanes.

Esperem que pugues tornar a veure'ns, Gemma. Ets encantadora i les teues novel·les ens agraden molt.

Fins aviat.

 

Llegit 1436 vegades Darrera modificació el Dimecres, 18 febrer 2015 12:48

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar