header

Dilluns, 30 març 2015 11:24

"Una sessió molt moguda" Crònica de Roser Ametlla. Lletres a les Aules

Publicat per 

Avui aniré Col·legi Bon Salvador de Sant Feliu de Llobregat amb la Núria Feijoo, la dibuixant de "Una nit molt moguda", que a més havia estat alumna del col·legi. Això, als nens els agrada molt saber-ho. La veuen molt gran!

Ens esperen a les 10.30 h. A mi m'agrada ser puntual. Així que a les 10h10 ja sóc a Sant Feliu i m'encamino cap a ca la Núria.
Però, en travessar el carrer, ensopego, em faig un set als pantalons i un nyanyo al genoll de la mida d'una pilota de golf. Amb la Núria i la Natàlia, la mestra que porta la biblioteca del col·legi i que ens fa de taxista, anem a l'hospital. Una radiografia i llestos! No tinc res trencat! Però ja són les 14h!
I ara què fem?

 

una nit molt moguda

Doncs, dinem a corre-cuita i comencem la primera sessió a les 15h. I la segona a les 16h. Són nenes i nens de segon de primària que han llegit "Una nit molt moguda" i n'han fet uns dibuixos molt interessants.

Avui esperaven una sorpresa. I n'hi ha un que, en entrar a la classe, em pregunta que què els he portat de sorpresa. I jo li contesto que la "sorpresa" sóc jo! Crec que tot i que no els haguem portat cap més regal, decideixen donar-nos una oportunitat i la sessió va la mar de bé!

Parlem de "Una nit molt moguda" i, mentre parlem, observen i admiren els dibuixos que la Núria va fent. Descobrim que a la classe hi ha també uns quants dibuixants i més de dues escriptores a qui els seus companys admiren i aprecien. Per això, també els proposem d'inventar i pintar un conte entre tots.

Llegit 1213 vegades Darrera modificació el Dimarts, 31 març 2015 11:56

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar