header

Divendres, 08 maig 2015 17:18

Una festa entranyable, un ball de mans i l'inefable mosquit de la Mercè Arànega. Lletres a les Aules

Publicat per 

Crònica de la visita realitzada per Mercè Arànega a l'escola Sant Jordi de Sant Julià de Llor i Bonmatí.


"La meva anada a l'escola Sant Jordi va començar bastant aviat, al matí, havíem quedat a les 10 i tenia un bon trosset de carretera per arribar-hi. Vaig anar per la C25 i la primavera es mostrava amb el seu més exultant esplendor en el paisatge, els camps, els arbres, el parc natural de Montseny, en fi, un regal per als sentits... Gaudint del paisatge vaig arribar a l'escola, on em van rebre uns mestres molt contents i emocionats, que m'esperaven amb molta il·lusió!!!

La biblioteca estava preparada amb cadires, coixins i una catifa. Un mural molt treballat, amb dibuixos fets pels nens i fotografies meves, tot rodejat dels meus contes decorava una de les parets, mentre mirava embadalida el mural, varen començar a entrar tímidament nens de p-3 p-4 i p-5, 1er i 2n, molt somrients i mirant-me com si jo fos una aparició ... com si no pogués ser veritat que jo estava a la seva biblioteca... Els nens m'anaven preguntant molt emocionats... tu ets la Mercè Arànega?

Les preguntes, les rialles, els contes, la complicitat, tot plegat va ser una festa entranyable, mentre dibuixava personatges hi va haver un gran silenci. Tots vàrem participar de l'experiència de fer ballar les mans per adonar-nos de com estan de contentes quan escriuen i dibuixen... La cloenda va estar plena de petons que contagien la lectura, el meu inefable mosquit dels contes els va petonejar a tots i a cada petonet el mosquit els va fer venir més i més ganes de llegir... Ens varem dir adéu però varem quedar que sempre ens podríem trobar dintre els contes!

Jo espero que així sigui!"

Mercè Arànega

 mural MA sant julia de llor i bonmatí

 

Mercè Arànega

Llegit 1050 vegades Darrera modificació el Dijous, 14 maig 2015 13:49

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar