header

Divendres, 15 maig 2015 09:32

Gemma Lienas visita l'escola Drassanes, de Barcelona. Lletres a les Aules

Publicat per 

"L'escola Drassanes és al barri de Ciutat Vella de Barcelona. És a prop del mar, en un carrer estret i llarg anomenat Nou de Sant Francesc. Sé tot això perquè vaig visitar el centre un dia de la setmana després de Sant Jordi. Hi havia de ser allà a les 10 h, així que una estona abans vaig agafar el metro que em deixava a deu minuts de l'escola.

Quan vaig arribar, els nens i les nenes de 3r i 4t m'esperaven a l'aula. Havien llegit diversos títols de la col·lecció d'aventures Finisterre i com a bonus track també havien fet una ullada a La lluna en un cove. Van explicar-me què els havia agradat dels llibres i van lliurar-me algunes cartes i manualitats que havien preparat per a mi. Em va fer molta il·lusió!

finisterre 01finisterre i els pirates 02 la-lluna-en-un-cove

Jo els vaig explicar com m'ho faig per escriure una novel·la, des de l'idea inicial, que pot venir a la dutxa o rentant els plats, fins al llibre acabat, llest per enviar a l'editor. Després vam continuar xerrant sobre llibres i lectura i em van fer preguntes interessants. La majoria dels alumnes són nois i noies que vénen d'una situació difícil i veure'ls entusiasmats per la cultura em va fer somriure.

Quan vaig sortir una altra vegada al carrer Nou de Sant Francesc vaig pensar que aquella sensació que tenia era una de les raons més fortes que tinc per continuar escrivint llibres."

Gemma Lienas

Llegit 1228 vegades Darrera modificació el Divendres, 05 juny 2015 13:22

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar