header

Dimarts, 21 juliol 2015 12:43

Maria Carme Roca al SLC de Sant Boi de Llobregat

Publicat per 

Avui ens fem ressò de la visita que va fer Maria Carme Roca al SLC de Sant Boi de Llobregat el dia 26 de maig de 2015. Aquí teniu la crònica que han fet des del CNL Eramprunyà, acompanyat d'algunes imatges, cartell, fitxa de l'autora, que han elaborat amb motiu d'aquesta sessió.

"Més de 90 persones, entre alumnat i voluntariat, van assistir dimarts 26 de maig a la xerrada de Maria Carme Roca. L'acte va començar amb la projecció de diversos vídeos (presentació de l'autora, lectura de passatges dels llibres, etc.) protagonitzats per l'alumnat de diferents nivells. Després, Maria Carme Roca va parlar de les raons que la van portar a escriure, dels seus inicis en el món literari i de les tres novel·les treballades a classe aquest tercer trimestre: Intrigues de palau, Nits de celobert i Amb ulls de guácharo.

Les persones assistents van fer-li preguntes sobre la seva trajectòria literària, els personatges de les tres novel·les treballades a classe i les seves opinions sobre temes diversos. La xerrada va acabar amb la signatura de llibres per part de l'autora i una sessió de fotos.

Volem donar les gràcies a l'alumnat que ha participat als vídeos projectats i que ha dedicat una part dels seu temps a editar-los. I, per descomptat, a la Maria Carme Roca per la seva simpatia i la seva xerrada tan interessant."

Llegit 1134 vegades Darrera modificació el Dimarts, 21 juliol 2015 13:06

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar