header

Dimarts, 25 novembre 2014 00:00

Maria Barbal, escriptora "De capçalera" de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp

Publicat per 

Divendres 28 de novembre, a les 19:30 hores, l'escriptora Maria Barbal visitarà la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp com a escriptora "De capçalera",  projecte que impulsen la ILC  (Institució de les Lletres Catalanes) i el Servei de Biblioteques de la Generalitat, en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones. 

Aquest projecte  que reclama un prestigi i una trajectòria per parts dels autors, vol fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les  biblioteques públiques del país. 

El projecte demana a les biblioteques que reconeguin de manera preferent un d’aquests escriptors/escriptores de trajectòria literària contrastada i amb els que  mantenen una relació de proximitat i, al seu torn, que els escriptors triïn també una biblioteca predilecta o "De capçalera".

Al mateix temps les biblioteques reserven un petit espai dins la biblioteca dedicat al seu autor "De capçalera" i expliquen als assistents la vinculació entre l’autora i la biblioteca. 

En aquesta xerrada, oberta a la participació dels assistents i sota el lema "Els llibres que he llegit", l'escriptora Maria Barbal recomanarà una tria personal de lectures.

Maria Barbal al Qui és Qui

Facebook Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp

Biblioteques i autors "De capçalera"

 

Llegit 2988 vegades Darrera modificació el Dijous, 11 desembre 2014 09:55

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera