header

Dimarts, 25 novembre 2014 00:00

Conferència "Quatre Quartets de T.S. Eliot" a càrrec de Josefa Contijoch dins del cicle "El meu clàssic"

Publicat per 

Dimecres, 17 de desembre, l'escriptora Josefa Contijoch impartirà la conferència “Quatre Quartets de T.S. Eliot" emmarcada dins del cicle “El meu clàssic” organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes en col·laboració amb l’Arts Santa Mònica. La sessió tindrà lloc al claustre de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7) a les 19 hores i s'emetrà en streaming a www.artssantamonica.cat. L'entrada és lliure i gratuïta.

Datats entre el 1910 i el 1940, Quatre quartets de T.S. Eliot (considerat un dels grans referents de la poesia del segle XX) va representar per als seus contemporanis, en paraules de Gil de Biedma, «l'expressió més encertada de la consciència històrica col·lectiva que la guerra mundial va comportar». Obra emblemàtica de la modernitat, els temes i les reflexions de Quatre quartets -la tradició literària i la relació de l'home amb el temps, amb el món i amb Déu- ressonaran per sempre en la sensibilitat de molts lectors.

El meu clàssic és un programa de la Institució de les Lletres Catalanes que vol fomentar la lectura fent servir el paper de prescriptors de lectura als nostres escriptors actuals. D’aquesta manera noms de la literatura catalana fan de lectors i comparteixen el valor de la lectura d'un clàssic de referència.

Josefa Contijoch al Qui és Qui

Llegit 2879 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 gener 2015 15:52

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: El meu clàssic