header

Mercè Pons a l'escola Santa Eulàlia de Sant Pere de Ribes a través de Lletres a les Aules

Reproduïm la crònica publicada al blog de l'escola Santa Eulàlia de Sant Pere de Ribes sobre la sessió de lectura En Veu Alta que van fer amb l'actriu Mercè Pons a través del programa "Lletres a les Aules":

L'alumnat de 5è de la nostra escola ha participat en el programa Lletres a les aules, modalitat de Lectura en veu alta, organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Aquest programa pretén apropar els nens i nenes a la literatura i potenciar l'habilitat lectora com a eina per accedir al coneixement.

Aquí us deixo un petit article que han escrit explicant l'activitat ...
 
UNA VISITA MOLT ESPECIAL
 
Els nens i nenes de 5è hem estat treballant els textos poètics a classe a partir d’una antologia de poemes de diferents autors catalans. El proper dimarts 25 d’abril farem un recital de poemes a la biblioteca de l’escola per a les nostres famílies.
Avui hem tingut una visita molt especial! Hem tingut la sort de comptar amb la Mercè Pons, una gran actriu catalana, qui ha escoltat atentament el nostre recital i ens ha ajudat a millorar la lectura en veu alta donant-nos un munt de consells. Ha estat un plaer poder escoltar els poemes interpretats per ella. 

Moltes gràcies, Mercè, per la teva visita!  

Llegit 111 vegades Darrera modificació el Dimecres, 09 agost 2017 12:28