header

En Veu Alta: Araceli Bruch a l'escola Reixac, de Montcada i Reixac

Crònica publicada a la revista de l'escola Reixac de Montcada i Reixac:

El passat 8 d'abril, ens va visitar l'Araceli Bruch, una reconeguda dramaturga. Va venir a les classes de 4t per fer la lectura en veu alta i dramatitzada d'una sèrie de poemes que parlen d'animals. Aquesta activitat està inclosa a Lletres a les Aules que proposa la Institució de les Lletres Catalanes i que aquest any, hem tingut la sort de poder-la gaudir.

Aquests poemes els vam llegir primer a classe i, després, els nens i les nenes els vam preparar o bé sols o bé per parelles. Així, quan l'Araceli va estar aquí, va recitar-los amb la nostra ajuda i, entre tots, vam fer una petita teatralització de cadascun d'ells. A més, ens va ensenyar a vocalitzar, gesticular, canviar la veu, etc. Va ser molt divertit i vam riure molt, perquè ens havíem de posar en la pell de l'animal que interpretàvem i havíem de perdre la vergonya per poder fer el nostre paper el millor possible.

Va ser una experiència molt divertida i enriquidora tant per nosaltres com per a les mestres, que en més d'una ocasió, van quedar bocabadades!

Araceli Bruch

 

Llegit 3098 vegades Darrera modificació el Dijous, 06 novembre 2014 12:24