header

En Veu Alta: Rosa Vila a l'Institut del Voltreganès

Crònica publicada al web de l'IES Voltreganès el 10 d'abril de 2014:

El dia 12 de març els alumnes de 2n d'ESO vam fer l'activitat final del programa "En veu alta". A classe, havíem treballat una antologia de textos sobre la postguerra i el franquisme, havíem mirat la pel·lícula Pa negre i, a casa, la sèrie Les veus del Pamano.

Abans d'arribar al pavelló, ja estàvem impacients. I l'activitat no ens va decebre gens, perquè ens va agradar molt. L'activitat va tenir dues parts. A la primera part, l'actriu Rosa Vila, que havíem vist a la sèrie Ventdelpla i també ha representat moltes de teatre i altres sèries, ens va ensenyar llegir en veu alta, amb una bona postura, amb una entonació correcta i amb una dicció perfecta. Fins i tot ens va ensenyar com cal seure a la classe.

A la segona part, van sortir uns quants de nosaltres a llegir textos de l'antologia de La brusa vermella i altres contes, que també hem llegit i explicat a classe.

I, després, la Rosa Vila ens va fer posar en cercle i vam fer un exercici de teatre per saber com hem de parlar en públic. Al final ens vam tirar una foto tots junts.

Aquesta activitat ens va agradar molt. Va ser molt emocionant i vam aprendre coses que ens serviran per llegir bé i parlar bé. 

Alba G., Ariadna Ca., Ariadna Cu., Bernat, Gemma D., Guillem C., Huanhuan, Irene Ca., Marc, Martí, Noa, Noèlia, Roger P., Roger R. (de 2n d'ESO A, B i C)

Llegit 4412 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 novembre 2014 15:05