header

Qui és qui. Índex d'autors

roser_amills_opt

Amills Bibiloni, Roser


Altres dades biogràfiques

ESTUDIS: Filologia Romànica

ALTRES ACTIVITATS PROFESSIONALS: Ha desenvolupat la seva activitat professional com a periodista especialitzada en les redaccions dels grups editorials Grupo Zeta, RBA, Globus Comunicación, Grupo Godó, Critèria-Grup Cultura 03, Grupo Recoletos, El País-Aguilar i MC Ediciones.

Col·laboracions habituals en mitjans de comunicació, i en revistes científiques i culturals

La Vanguardia, 25TV, RNE-Ràdio 4, Catalunya Ràdio, Última Hora, Onda Basca, Canal Català

Llengües a les quals ha estat traduïda la seva obra

castellà, francès

Llengües de les quals ha traduït al català

anglès, castellà

Altres dades literàries

Ha organitzat i participat en recitals poètics i activitats literàries diverses, com les "Jornades per la pau mundial" de la Universitat de Barcelona (1999), "Homenatge a Joan Brossa" de l'Aula de Poesia de Barcelona (1999), "Poperoflèxies : poemes col·lectius en homenatge a Jordi Pope" (2000), "Recital de poesia jove" dins la Setmana de Poesia de Barcelona (2001) o la "Trobada de poetes a Sant Cugat" (2004).

Ha participat en el volum col·lectiu "Terapia de amigos" (2016) i ha estat antologada en els llibres: "Amb accent a la neutra. Antologia de dones poetes a Mallorca" (2014), "Els caus secrets" (2013), "Poesia a la frontera. Antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana" (2011) i "L'arbreda ebrenca. Recull de relats" (2010).

Llibres publicats

Obra escrita originalment en altres llengües

Actualitzat per última vegada:

Dilluns, 06 novembre 2017