header

Qui és qui. Índex d'autors

txus_fernandez_02

Fernández i Montolí, Txus

Altres dades biogràfiques

Diplomada en òptica, Postgrau en optometria infantil, Llicenciada en Psicologia

Llibres publicats

Aquest autor està inclòs al programa:

Lletres

 • "Vaig néixer a Barcelona i vaig tenir la gran sort  de tenir una família molt lectora. A casa meva hi havia un munt de llibres i tots, pares i germans, llegíem molt. Potser per això sempre he tingut molta imaginació. Quan van néixer els meus fills, estava tan acostumada als contes que, m’agradava molt explicar-los històries que jo mateixa m’inventava. Un bon dia, quan ja era força gran , vaig pensar que ja que em sortien tants contes, els podria escriure. I així ho vaig fer. I el primer que vaig fer va ser un conte per als meus dos fills. Després, tot va venir rodat, i ser escriptora es va convertir en la meva segona professió.

  Perquè,  en realitat jo vaig estudiar Psicologia Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona. Quan vaig acabar vaig estudiar Òptica a l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria de Terrassa. Abans de dedicar-me a crear històries, vaig treballar molts anys només com a Optometrista. Ara compagino totes dues feines i no us podria dir quina d’elles m’agrada més.

  Escriure contes, inventar-se personatges, crear tot un argument, és molt divertit. M’agrada sempre donar un toc d’humor als meus llibres.  A més, el fet de ser escriptora m’ha permès visitar  escoles i conèixer molts nens i nenes. M’encanta.

  La feina d’Optometrista també és molt gratificant. Treballo en un CAP on visito molts nens i nenes o bé a gent gran i els ajudo veure-hi millor."

  Txus Fernández (extret del seu blog)

                                                                                                       

 • Target d'edat: Primària: Cicle Inicial (6-8 anys) | Primària: Cicle Mijtà (8-10 anys) | Primària: Cicle Superior (10-12 anys)

(Prem la imatge per desplegar la informació.)


qui_soc

 • "Vaig néixer a Barcelona i vaig tenir la gran sort de tenir una família molt lectora. A casa meva hi havia un munt de llibres i tots, pares i germans, llegíem molt. Potser per això sempre he tingut molta imaginació. Quan van néixer els meus fills, estava tan acostumada als contes que, m'agradava molt explicar-los històries que jo mateixa m'inventava. Un bon dia, quan ja era força gran , vaig pensar que ja que em sortien tants contes, els podria escriure. I així ho vaig fer. I el primer que vaig fer va ser un conte per als meus dos fills. Després, tot va venir rodat, i ser escriptora es va convertir en la meva segona professió.

  Perquè, en realitat jo vaig estudiar Psicologia Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona. Quan vaig acabar vaig estudiar Òptica a l'Escola Universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa. Abans de dedicar-me a crear històries, vaig treballar molts anys només com a Optometrista. Ara compagino totes dues feines i no us podria dir quina d'elles m'agrada més.

  Escriure contes, inventar-se personatges, crear tot un argument, és molt divertit. M'agrada sempre donar un toc d'humor als meus llibres. A més, el fet de ser escriptora m'ha permès visitar escoles i conèixer molts nens i nenes. M'encanta.

  La feina d'Optometrista també és molt gratificant. Treballo en un CAP on visito molts nens i nenes o bé a gent gran i els ajudo veure-hi millor."

  Txus Fernández (extret del seu blog)

(Prem la imatge per desplegar la informació.)

Actualitzat per última vegada:

Divendres, 26 juny 2015