header

Qui és qui. Índex d'Editorials

Obrador Edèndum

Editor

  • Fundada: 2013
  • En actiu:

L'OBRADOR EDÈNDUM és una empresa d'estructura artesanal que publica textos i estudis referents a la cultura humanística i científica. L'àmbit d'edició és, doncs, l'assaig filosòfic i teològic, el pensament científic i la literatura d'idees.

Els editors volen que els textos publicats siguin filològicament correctes i literàriament atractius. Les edicions han d'ésser tipogràficament acurades: claredat, economia de mitjans i un cert classicisme les han de caracteritzar. Les introduccions i les notes, quan escaigui de posar-ne, han d'oferir la informació necessària per a la comprensió de l'obra editada.

La intenció dels editors és, doncs, que els llibres publicats puguin pertànyer a la mena d'edició anomenada "alta divulgació", adreçada a un públic cultivat, exigent però no especialista.

L'editorial, que compta amb el suport de la Fundació Quer Alt, coedita molts dels seus llibres amb la Universitat Rovira i Virgili. Totes dues institucions vetllen perquè els llibres publicats s'ajustin al nivell propi de les publicacions universitàries.

Dades de contacte

 
Obrador Edèndum S.L.
Pl. de la Llibertat 5
43420 Santa Coloma de Queralt
Telèfon: 977 881398
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
C.I.F.: B43790245

Actualitzat per última vegada:

Dimarts, 29 octubre 2013