header

El blog de la Institució

Dimecres, 29 novembre 2017 15:55

PROGRAMA LLETRES EN VIU. RAFEL NADAL. CLUB DE LECTURA DE DARNIUS.

Publicat per 

Nadal 2 opt

 

El passat 24 de novembre al Club de Lectura de Darnius vam estar de festa major, ja que vam tenir el privilegi de gaudir de la presència d’en Rafel Nadal i comentar el llibre La maledicció dels Palmisano. Una tertúlia molt amena que ens va donar l’oportunitat de reflexionar sobre la temàtica del llibre. Sobre l’amor i la mort... Magnifica història i narració excel·lent!

En la sessió, amb més de vint persones, vam aprofitar per fer-li algunes preguntes sobre la novel·la que vam llegir al mes de gener d’enguany Quan érem feliços, que parla de la seva infantesa.

També ens va deixar anar algunes pinzellades sobre La senyora Stendhal, ja que va veure que teníem uns quants exemplars que la gent va adquirir al final de la sessió  i, abusant de la seva amabilitat, ens els va dedicar.

I, ja quasi al final de la conversa, va tenir encara temps per posar-nos la mel a la boca sobre la novel·la que té entre mans.

En acabar i recordant que en el llibre Quan en dèiem xampany ens diu: “Que el seu pare quan destapava una ampolla de xampany, sempre observava el tap atentament per saber si era de l’empresa familiar, especialitzada en la fabricació de taps de suro per cava i xampany” el vam obsequiar amb una capsa de dolces de “Taps de L’Empordà”.

Gaudir de la presència del escriptor, de la seva admirable oratòria i, principalment poder comentar els llibres amb ell, va ser un regal per a tots nosaltres, gràcies al Programa Lletres en Viu de la Institució de les Lletres Catalanes.

CLUB DE LECTURA DE DARNIUS

Cometaris d’una participant del club de lectura:

El passat dia 24 de novembre al Club de Lectura de Darnius vam tenir l´honor de la visita de l'escriptor Rafel Nadal. Els seus llibres sempre m´han agradat molt, el vaig trobar una persona encantadora que tot i sent tan culte, mentre l'escoltava, em semblava estar parlant amb un amic extraordinari. 

Moltes gràcies Rafel per la teva atenció i moltes gràcies a tots els que han fet possible aquesta visita.

Teresa Arché

Llegit 165 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 febrer 2018 15:17

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera