header

El blog de la Institució

Dimecres, 28 març 2018 10:30

LLETRES EN VIU. M. CARME ROCA. BIBLIOTECA ESTEVE PALUZIE. BARBERÀ DEL VALLÈS

Publicat per 

 

Dimecres 21 de març, més d’una trentena de persones, membres de Grup de Lectura Punt de Llibre i Va de Llegir, vam gaudir d’una sessió amb una autora molt especial i gran dama de l’escriptura catalana, la historiadora i filòloga Maria Carme Roca.

 

No només ens va explicar que la seva novel·la "La Noia del club" és un homenatge a totes aquelles dones que van poder viure una situació de llibertat i respecte que es va acabar amb la Guerra Civil i mai més s´ha tornat a donar sinó que també ens va fer una idea de la seva concepció i metodologia de l’escriptura: “Escriure és un viatge i m´agrada tenir la ruta clara; els flaixos que m´ataquen amb idees noves són per a una altra història”.

 

Acabem amb un desig expressat en veu alta: “Vull viure cent anys i escriure sempre. No vull que em retirin...” Esperem que així sigui i la Maria Carme ens continuï delectant durant molts anys tant amb les seves novel·les com amb la seva companyia".

 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a l'ajut de la Institució de les Lletres Catalanes minjançant el Programa Lletres en Viu.

 

Biblioteca Esteve Paluzie
Barberà del Vallès

 

Llegit 91 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 juny 2018 09:46

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera