header

El blog de la Institució

Dimecres, 28 març 2018 11:29

LLETRES EN VIU. RAMON SOLSONA. PRIMERA TROBADA DE CLUBS DE LECTURA I LECTORS DEL MOIANÈS

Publicat per 

 

El passat dijous, dia 22 de març, va tenir lloc la primera Trobada de Clubs de lectura i lectors del  Moianès a l’auditori Cal Recader de Castellterçol. En aquesta edició va ser organitzada pel Bibliobús Tagamanent en col·laboració amb l’Espai de lectura de Castellterçol i la Biblioteca de Moià. Va ser tot luxe comptar amb la presència de Ramon Solsona, autor de l'obra Allò que va passar a Cardós. L'escriptor va respondre amb gran franquesa i simpatia totes les qüestions que els lectors li van plantejar sobre la novel·la: l’elecció de l’argument que envolta l’obra, la distinció entre ficció i realitat, la construcció dels personatges, el context històric utilitzat per situar la tota la trama, l’ús dels diferents registres literaris que es reflecteixen a la novel·la..., no es va quedar cap pregunta al tinter després de les gairebé dues hores que va durar la trobada.

Ambient molt agradable, per tant, en aquest acte conduït per la periodista Griselda Guiteras, i en el qual hi van assistir lectors de Castellterçol, però també de Moià, L’Estany, Santa Maria d’Oló i d’altres municipis dels voltants. Esperem retrobar-los a tots en una nova edició d’aquesta trobada.

La vetllada va ser possible gràcies a la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Castellterçol.

Llegit 77 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 juny 2018 09:49

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera