header

El blog de la Institució

Dijous, 29 març 2018 14:02

LLETRES EN VIU. XAVIER BOSCH. BIBLIOTECA DE CASTELLDEFELS

Publicat per 

 

El passat dijous 22 de març vam tenir el plaer de comptar amb la presència de l’escriptor Xavier Bosch. Abans que arribés, es va oferir un cafè a la gent que anava entrant, gentilesa de Cafè de Finca, col·laborador de la Biblioteca.

Quan va arribar el Xavier, des de Ràdio Castelldefels, li van fer una petita entrevista i després ja vam iniciar la tertúlia. La sessió la va iniciar el Xavier parlant del per què de la seva última novel·la "Nosaltres dos", que era l'obra triada per a comentar. És una novel·la d’amistat i amor però sorgeix d’una pèrdua d’una persona molt estimada per a ell. De seguida la gent es va animar a fer preguntes i ell ens va explicar el procés literari de com escriu una novel·la, com s’organitza, com crea els personatges, com es documenta... Es va parlar també dels escenaris que presenta a la novel·la i que es situen a Barcelona.

També se li va preguntar sobre la seva propera novel·la, ens va donar una petita pista però ens va dir que fins a l’any 2019 no es publicaria. La trobada va anar molt bé, van assistir 31 persones, i tant el Xavier com les persones assistents van sortir molt contentes. Al finalitzar algunes persones se li van acostar i van demanar que els firmés el llibre.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a l'ajut de la Institució de les Lletres Catalanes mitjançant el Programa Lletres en Viu.

Biblioteca de Castelldefels

 

 
Llegit 72 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 juny 2018 09:49

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera