header

El blog de la Institució

Dimarts, 03 abril 2018 13:41

LLETRES EN VIU. SÍLVIA SOLER. BIBLIOTECA DE SANTA BÀRBARA

Publicat per 
El dia 27 de març, els usuaris de la Biblioteca de Santa Bàrbara i, especialment, els membres del Club de Lectura van poder gaudir de l’assistència de la novel·lista Sílvia Soler. Durant el mes de març el nostre club havia llegit Petons de diumenge, però la gran majoria dels assistents havia llegit més d’una novel·la seva i va ser tot d’allò més emocionant.

A les 18 hores, rebíem a la Sílvia i la presentàvem als assistents, la gran majoria membres del Club de Lectura emocionats per veure que els explicava. Vam decidir començar amb un torn obert de paraula, on tots els assistents van poder dir la seva opinió, no solament respecte al llibre Petons de diumenge, que havíem llegit al club, sinó també del llibre L’estiu que comença que havíem llegit anteriorment i sobre altres llibres que els assistents havien llegit. A continuació, la Sílvia ens va poder explicar anècdotes dels diferents llibres als quals els assistents havien fet menció, a més a més també es va parlar del seu món d’escriptora.

Respecte a Petons de diumenge, el llibre més comentat, a tots els assistents els hi havia agradat molt, fins i tot es van atrevir a posar-li una puntuació que va resultar ser bastant alta, però a algunes de les assistents els hi havia costat llegir la part on la protagonista explica la seva malaltia, tot i que en general les havia captivat molt, els semblava molt entenedor i autobiogràfic. Per això moltes de les preguntes feien referència a si era una història real. La Sílvia ens va explicar que no, era fictici, ni eren els seus pares, ni res era real.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a l'ajut de la Institució de les Lletres Catalanes, mitjançant el Programa Lletres en Viu.

Biblioteca de Santa Bàrbara
Llegit 60 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 juny 2018 09:50

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera