header

El blog de la Institució

Dimarts, 15 maig 2018 11:30

LLETRES EN VIU. JAUME C. PONS ALORDA. BIBLIOTECA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS Destacats

Publicat per 
Divendres 20 d’abril, a la Biblioteca de Montornès i en el marc dels actes de la Diada de Sant Jordi, va tenir lloc la III Revetlla literària amb el poeta Jaume C. Pons Alorda com a autor convidat. Amb la sala d’actes de la Biblioteca plena de gom a gom, amb gent del poble i amb seguidors del poeta vinguts de fora del municipi, l’acte va tenir tres part diferenciades.
 
Una rebuda amb coca i cava, pròpia d’una revetlla, que va suposar un moment de trobada, un impàs per reunir els assistents abans d’iniciar l’acte. Tot seguit una primera part amb l’escenificació de quatre poesies de l’autor a càrrec dels alumnes de teatre de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès, dirigits per Conxi Molero. La representació va ser l’entrant d’una nit en què la poesia va ser la protagonista. Els alumnes de teatre van tenir l’oportunitat de creuar impressions amb Jaume C. Pons Alorda, un moment de plenitud per ambdues parts: per al poeta, pel magnífic treball teatral d’interpretació que havien fet els joves, i per als alumnes de l’Aula de teatre, per la lloança de la seva feina que va fer el poeta.
 
La nit va continuar de la mà de Marc Romera, editor i també poeta, el qual va fer una introducció a la poesia en general i a la de Pons Alorda en particular. A petició dels components del club de poesia de la Biblioteca, la trobada va finalitzar amb les poesies del nou llibre de Jaume C. Pons Alorda Era recitades i argumentades pel mateix autor. Amb una posada en escena molt particular i amb la qualitat de gran comunicador del poeta, la vetllada es va fer curta. Pons Alorda, va encomanar ganes de llegir la seva poesia. Una nit màgica, la de la revetlla.
 
Aquesta activitat ha estat possible gràcies al Programa “Lletres en Viu” de la Institució de les Lletres Catalanes.
 
Biblioteca de Montornès
Llegit 68 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 11:23

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera