header

El blog de la Institució

Dijous, 17 maig 2018 08:42

LLETRES EN VIU. MÀRIUS SERRA. BIBLIOTECA JOAN MIRÓ. MONT-ROIG DEL CAMP Destacats

Publicat per 
El dia 7 de maig d'enguany, la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, va tenir el privilegi d’acollir l’escriptor Màrius Serra. Havíem estat llegint el llibre "Plans de futur" al Club de Lectura i les expectatives eren bones.

Des del minut zero es posar l’abundant públic a la butxaca. Vam fer un maxi-club on hi va implicar a tothom. A la gent que havia llegit al llibre i a la gent que no l’havia llegit, però que es va quedar amb les ganes de fer-ho.

Com a bon amant dels enigmes, ens en va plantejar tres. Evidentment, els tres estaven relacionats amb la lectura del llibre. Es tractava d’endevinar, si tres dels fets que es descriuen a la novel·la eren reals, o bé, “fruit de la ment imaginativa de l’escriptor” com va dir en Màrius...

Vam estar gairebé dues hores, però van passar tan ràpid que ningú se’n va adonar. També li vam demanar que ens fes una pinzellada de la seva darrera novel·la," La novel·la de Sant Jordi", que va fer de molt bon grat i que va despertar la curiositat per llegir-la.

Va dedicar tots els llibres que els assistents portaven de casa, es va fer fotos amb tothom, es va interessar per la dialèctica del poble i fins i tot, ens va concedir dues entrevistes. Una, per a una publicació local, "Lo Collet de Colldejou" i l’altra per a TV Reus.
Vaja, que si li haguéssim de posar nota, li donaríem un 11!

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al Programa “Lletres en Viu”de la Institució de les Lletres Catalanes.

Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp

Llegit 178 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 15:27

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera