header

El blog de la Institució

Dimecres, 30 maig 2018 16:25

LLETRES EN VIU. LAURA TEJADA. CLUBS DE LECTURA DE BADIA DEL VALLÈS Destacats

Publicat per 

III Trobada dels clubs de lectura de Badia a la Biblioteca Vicente Aleixandre, organitzada conjuntament amb el Servei Local de Català.

Dijous passat, els clubs de lectura badiencs es van trobar amb l’escriptora Laura Tejada, autora de la novel·la "Un cop morta", que han llegit aquest trimestre.

L’autora va parlar de la importància de la lectura i del procés de creació de la seva novel·la, que va obtenir el 17è Premi El Lector de l’Odissea, l’any 2015.

A cavall del thriller i el drama familiar, gira al voltant d’una jove farmacèutica, que ha de tenir cura tota sola de la seva mare anciana, una dona freda, dura i implacable que es complau a fer la vida impossible als qui té al voltant.

La novel·la tracta un problema social de màxima actualitat, com és tenir cura de la gent gran i el rol de la dona com a responsable, mentre que la majoria d’homes, per diversos motius, en queda al marge.

La trobada amb Laura Tejada forma part del programa “Lletres en Viu” de la Institució de les Lletres Catalanes i és oberta a tota la població. Hi van assistir una quarantena de persones.

El llibre es pot sol·licitar en préstec a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Llegit 30 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 15:33

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera