header

El blog de la Institució

Dissabte, 02 juny 2018 13:22

LLETRES EN VIU. VICENÇ VILLATORO. BIBLIOTECA PÚBLICA TERRA BAIXA DEL VENDRELL Destacats

Publicat per 

Una de les activitats més consolidades de la Biblioteca del Vendrell és el seu Club de Lectura. De fet, es tracta del més antic de la província de Tarragona, amb més de 15 anys de funcionament ininterromputs. Moderat des dels seus inicis per la professora Neus Oliveras, coordinat des de la Biblioteca, i amb més d’una seixantena de participants actius, el Club es reuneix una vegada al mes per comentar una lectura de gèneres diversos que inclou novel·la, teatre o poesia. Així mateix, cada curs es tanca amb una sortida a un indret o espai relacionat amb el món de la literatura.

Un dels elements més interessants del Club és la possibilitat d’organitzar tertúlies amb autors. Gràcies al Programa “Lletres en Viu” de la Institució de les lletres catalanes. en aquesta línia, el passat dimecres 30 de maig, ens va visitar al club el periodista i escriptor Vicenç Villatoro, un dels més reconeguts i premiats del panorama literari català.

A més de la seva tasca en nombrosos mitjans de comunicacions escrits i audiovisuals, i d’haver estat responsable de diverses entitats culturals (com ara el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), Villatoro és un destacat escriptor amb una extensa obra, que inclou obres de narrativa breu, llibres de poesia, novel·la i assaig.

Algunes de les seves darreres publicacions en l’àmbit de la ficció han estat “La derrota de l’àngel”, “La dona a la finestra”, “Tenim un nom”, “Moon River” o “El retorn dels Bassat”.També s’inclou en aquest gènere “Un home que se’n va”, títol que ha protagonitzat la darrera tertúlia del Club de Lectura i en torn de la qual els seus membres van poder conversar personalment amb l’autor durant la seva visita a la Biblioteca.

 

Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell

Llegit 85 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 15:37

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera