header

El blog de la Institució

Dilluns, 11 juny 2018 10:12

LLETRES EN VIU. ARTUR PADILLA. BIBLIOTECA DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA Destacats

Publicat per 

Els clubs de lectura de la biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana van realitzar la cloenda de la temporada amb una trobada molt especial. El jove escriptor Arturo Padilla de Juan (Montornès del Vallès, 1989) va dinamitzar una tertúlia moderna i vital que va trencar els esquemes habituals tant pels assistents com per ell mateix, acostumat a un públic adolescent.

L’autor va presentar dos booktrailers de les dues novel·les que els clubs de lectura havien llegit :“Fora de guió” i “Presoners del mar”. Els assistents, que en la seva majoria desconeixien què és un booktrailer, van estar encantats. L’Arturo va explicar que la promoció de la lectura que es fa amb aquests curts pretén marxar de la trama del llibre i plantejar conflictes sense acabar de resoldre. Després els va demanar contrastar el curt amb els relats que havien llegit.

Amable, transparent i amb un gran somriure va agrair molt les intervencions que valoraven la seva tècnica narrativa, no pretensiosa però molt acurada, el contrast dels seus personatges, de construcció intencionadament plana en una de les novel·les i molt més complexes en l’altra.

Creu que la seva missió és empatitzar amb els joves, plantejar-los conflictes i situacions amb els quals s’identifiquin per conduir-los i motivar-los cap a la superació i la maduresa.

Agraïm el suport de la Institució de les Lletres Catalanes que a través de Programa “Lletres en Viu” permet la realització d’aquestes activitats.

Olga Casanova

Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

Llegit 41 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 15:42

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera