header

El blog de la Institució

Dijous, 14 juny 2018 10:23

LLETRES EN VIU. MAITE CARRANZA A LA CLOENDA DEL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA CAL GALLIFA. SANT JOAN DE VILATORRADA Destacats

Publicat per 
Gràcies al Pprograma “Lletres en Viu” de la Institució de les Lletres Catalanes, hem pogut fer la cloenda del Club de lectura de Novel·la de la Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada amb la presencia de l’escriptora Maite Carranza.
 
Ha estat una tertúlia molt enriquidora a l’entorn de la seva novel·la “El Fruit del baobab”, una novel·la que ha agradat molt a tothom en la que es va destacar el gran respecte en què està tractat un tema tan punyent com és la mutilació femenina. Una novel·la molt ben documentada i explicada amb una gran delicadesa.
 
Agraïm moltíssim la bona predisposició de la Maite Carranza que, en tot moment, va atendre totes les preguntes formulades podent compartir un munt d’opinions i establint un diàleg molt intens i divers arran de la seva magnífica novel·la.
 
Tots els presents van considerar  que “El Fruit del baobab” és un bon llibre de capçalera per a tothom, nouvinguts i autòctons, consideren que pot ser de gran ajuda alhora de donar visibilitat a totes aquelles dones i famílies que hi puguin estar afectades d’una manera o altra.
 
 
 
Biblioteca Cal Gallifa
Sant Joan de Vilatorrada
 
 
Llegit 87 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 juny 2018 15:44

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera