header

Cerca a la MEDIATECA
Cerca només a:

Mediateca de la ILC

Dilluns de Poesia a l'Arts Santa Mònica amb Denise Desautels

Descripció

El cicle Dilluns de poesia a l’Arts Santa Mònica obre un espai públic per donar a conèixer, amb regularitat al llarg de l’any, les veus més remarcables de la poesia catalana i internacional a Barcelona.

En els seus textos Desautels ho dóna tot, es mostra tal com és, sense subterfugis ni mentides. Sap que escorcolla un camp de mines i que només la veritat nua, descarnada, pot evitar el desastre: «Ho diré tot. Tota la veritat. Ho juro. No tinc res a amagar. Però em fa por que això se sàpiga (…) No vull mentir —encara que la meva veu és / més dolça quan menteixo», ha dit a Le coeur et autres mélancolies. Desautels proposa al lector gosar sotjar els aspectes més desconeguts de l’inconscient de l’experiència (trans-lingüística) poètica per remoure la seva consciència de lector i convertir-lo en actor i cercador de sentits i de noves experiències a través del text. Cal llegir els textos de Desautels en veu alta per adonar-se del ritme prodigiós i de la respiració interna d’aquesta lancinant prosa poètica.

Antoni Clapés
Poeta i traductor

llibret de mà

entrada lliure / aforament limitat
Organitza:
Arts Santa Mònica, la Institució de les Lletres Catalanes i Cafè Central
Col·labora:
Diari ARA, PEN Català, Assossiació d'Escriptors en Llengua Catalana, Consolat General de la República de Polònia a Barcelona i Instituto Polaco de Cultura Madrid 

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Tornar al principi